24 de juliol de 2014, de 19 a 21 hores

A la seu de la Fundació SGAE a Catalunya (Passeig Colom, 6. Barcelona)

Activitat gratuïta. Cal confirmar assistència omplint el formulari

A Càrrec de Miguel Ángel Martín Pascual, Realitzador i responsable de formació de l’Institut RTVE a Barcelona.

 

Neurociències i Comunicació: El cercle de foc

Les Ciències de la Comunicació, en particular el cinema, la televisió i la percepció audiovisual, estan necessitades d’una actualització, una posada al dia, a la llum de les noves tècniques i descobriments de la neurociència cognitiva.

En aquesta Professional Class, repassarem algunes teories ja obsoletes que reben noves explicacions molt interessants des del camp neurocientífic.

Recorrerem camps d’investigació en percepció, atenció audiovisual, edició, etc. per veure les apassionants possibilitats que tenim avui d’aconseguir noves explicacions i nous camps d’estudi com la Neurocinemàtica.

Veniu amb ganes, que la discussió serà apassionant

 

Miguel Ángel Martín Pascual

 

Realitzador. Avui és el responsable de formació de l’Institut RTVE a Barcelona.

Director i guionista de la sèrie Camaleó sobre la realitat i ficció televisiva. Va ser director de nous projectes per a RTVE i ha realitzat molts programes, curts, documentals, reportatges i directes.

És Professor associat de la Facultat de Ciències de la Comunicació a la UAB. Ha impartit classes de pitching, coaching i coses en diversos festivals de cinema i televisió, màsters i diversos centres educatius o broadcasters, de diversos països: TVGA, ETB, ESCAC, UAB, SGAE, Festival de cinema de Màlaga, COMCIENCIA, CPP Benasc, iEnter, COGINFOCOM, CINEPOSIBLE, RTVE, UPF, UPO, FCCSC, EBU.

Va rebre una beca de la fundació Minerva per a l’estudi de la imatge i el cervell en la Universitat de Califòrnia a Berkeley. Fruit d’aquestes línies d’investigació ha patentat un dispositiu de recerca neurocientífica en entorns virtuals de comunicació i aprenentatge visual.

Actualment investiga la percepció Audiovisual i el cervell des del seu grup d’investigació neurocientífica Neuro-Com amb la UAB, la UPO i l’Institut RTVE. És official Apple developer i ha dissenyat diverses apps per a iPhone i iPad. www.neuro-com.es