El proper dimecres 25 d’octubre, PAC organitza una taula rodona, en el marc del Badalona Filmets Film Festival. Aquesta taula rodona estaà destinada a explicar als assistents Com i per què produir un curtmetratge. Seguidament, la presentació del llibre Guía Comptable y Fiscal de la Industria del Cine y Audiovisual a càrrec de l’autor José Manuel Lizanda Cuevas, inspector d’Hisenda de l’Estat, i Xavier Atance Yagüe, editor del llibre i productor audiovisual.

10:30 – Taula Rodona PAC: Com i per què produir un curtmetratge

Un diàleg àgil i participatiu en què reflexionarem sobre un gènere que és la forma més habitual d’entrar a la indústria i intentarem resoldre, entre altres qüestions, els següents dubtes freqüents a l’hora de produir curtmetratges: Per què fer un curtmetratge? El curt és només un mitjà per créixer i una forma de preparar-se pels llargs o és una forma d’expressió en si mateixa, un gènere amb personalitat pròpia? És rendible fer un curtmetratge? Com captar talent per un curt? De quines vies de finançament disposem les productores catalanes? Què ha de tenir un curtmetratge per ser atractiu? Té sentit coproduir dins d’un mateix territori? Quina és la millor forma d’apropar-nos als exhibidors? Quant temps se sol trigar a fer realitat un curtmetratge?

Moderador: Ed Antoja, La Diferència
David Aymerich, Ayhe Productions
Cristina Pineda, Possible Films
Yolanda Puga, Yolanda Puga Producciones
Gorka Lasaosa, Producciones Inetmperie