El proper dijous 26 d’octubre tindrà lloc una sessió sobre la convocatòria de suport a la coproducció del Fons Eurimages del Consell d’Europa.

L’objectiu de la sessió, organitzada per Catalan Films i Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, és informar de les novetats de la convocatòria de suport a la coproducció del Fons Eurimages i incentivar-ne i fomentar-ne la participació del sector audiovisual català.

Les properes dates límit de la convocatòria són el 10 de gener i el 4 d’abril de 2024.

La jornada està adreçada a les empreses de producció audiovisual independents interessades en la convocatòria del Fons Eurimages i en procés de coproducció amb un altre país, i als productors que estan en el procés d’elaboració d’un projecte audiovisual de coproducció, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

La sessió constarà d’un primer bloc en línia, amb una sessió informativa orientada al coneixement de les oportunitats de finançament que ofereix Eurimages, i d’un segon bloc presencial, en què els representants d’Eurimages oferiran reunions de consultoria amb els productors que així ho sol·licitin, per tal de rebre assessorament individualitzat sobre els seus projectes. Les reunions d’assessorament van adreçades a aquells productors/es que compleixin els següents requisits:tinguin acord de coproducció avançat i /o cartes de compromísi/o que hagin sol·licitat ajut MEDIA al desenvolupamenti/o que es plantegin presentar sol·licitud Eurimages a les convocatòries de 2024

Per  a sol·licitar reunions cal emplenar el següent FORMULARIabans del 23 d’octubre.

 PROGRAMA10.00h – 11.00h Sessió informativa en línia (en directe des del canal Youtube d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya): Eurimages i el suport a la coproducció de llargmetratges de ficció, animació i documentals.Conversa entre Sergio García, Project Manager d’Eurimages per a projectes de ficció a Estrasburg i Pablo Pérez de Lema, Cap de Servei de la Subdirecció General de Promoció i Relacions Internacionals a l’ICAA, dinamitzada per Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

15.00h – 18.00h Assessorament individualitzat de projectes Les reunions indivisuals tindran lloc a les oficines de l’ICEC (Passatge de la Banca 1-3, 08002 Barcelon