El Concurs de Clipmetratges “El teu punt de vista pot canviar el món” de Mans Unides ja ha començat (els directors de cinema Imanol Uribe i Santiago Zannou , membres del jurat del concurs , van presentar la cinquena edició el 16 d’octubre a l’Acadèmia del Cinema de Madrid ) .

Com ja sabeu per les anteriors edicions , aquest projecte de conscienciació solidària a través de l’audiovisual i les noves tecnologies té una dimensió dirigida als creadors de curtmetratges ( estudiants d’escoles de cinema i audiovisuals ) i una altra orientada a la creació audiovisual a l’aula en secundària i Batxillerat . I en totes dues , el concurs ha estat tot un èxit .

Calendari del Concurs de Clipmetratges

Els clipmetratges ( vídeos d’1 minut al voltant de la temàtica de la fam ) es poden enviar a www.clipmetrajesmanosunidas.org des del 17 d’octubre fins al 28 de febrer. L’acte final de Catalunya se celebrarà el 25 de març a l’auditori de CaixaForum Barcelona . A l’abril es donaran a conèixer els guanyadors en l’acte final d’àmbit estatal que se celebra a Madrid .

Premis de cinema

El millor clipmetratge té com a premi un viatge únic , en el qual es visiten els projectes de Mans Unides als països empobrits juntament amb el President del Jurat de cada edició . Així , Imanol Uribe va viatjar al Senegal amb el guanyador de la tercera edició , on van gravar el documental Viatge al Senegal i les guanyadores de la quarta edició viatjaran el proper mes de desembre a Equador costat de la directora Chus Gutiérrez . El guanyador d’aquesta nova edició viatjarà amb el director Santiago Zannou . En anteriors edicions també han col · laborat Jaume Balagueró , Pau Freixas , Fernando González Molina i Manuel Huerga . Altres premis que poden motivar : programes professionals de tova i una càmera professional Canon .

Esperem poder comptar amb la vostra inestimable col · laboració a nivell divulgatiu desde el vostre blog, per la qual cosa agrairem una entrada donant a conèixer el certamen (http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/) i així augmentar la visibilitat del concurs i la participació.

Agraïm per endavant el vostre interès i solidaritat.
Salutacions,

Pilar Nieto, Departamento de comunicación de Mans Unides
Pau Claris, 190, 1º 1º, 08037 Barcelona; 934 877 878