Dilluns que ve, 27 de gener a les 20 hores començarà als Cinemes Filmax Granvia un cicle de classes magistrals recollides sota el nom BUTACA RESERVADA .

Un cop al mes , un director del nostre país compartirà amb el públic una de les pel · lícules de la seva filmografia . La presentarà i al final xerrarà amb els assistents sobre ella i sobre altres temes i preguntes que es plantegin a la sala .

El cicle començarà amb Jaume Balagueró i amb el seu debut en la direcció al capdavant d’un llargmetratge : ELS SENSE NOM ( 1999 ) , protagonitzat per Emma Vilarasau , Karra Elejalde i Tristán Ulloa . Els Sense Nom està basada en la novel · la homònima de Ramsey Campell i narra la història d’una mare , que cinc anys després de la mort traumàtica de la seva filla rep una trucada d’algú que afirma ser la seva filla . Amb l’ajuda d’un policia iniciaran la recerca que els conduirà a una cosa inimaginable .
Els Sense Nom va rebre innombrables premis . Entre d’altres, el Méliès de Plata a la Millor Pel · lícula al Festival Internacional de Cinema de Sitges . La crítica també es va desfer en elogis al debut cinematogràfic d’un jove Balagueró .

L’entrada és oberta al públic en general , el preu de l’ entrada és de 4’50 € i ja estan disponibles a les taquilles dels Cinemes Filmax Granvia (Centre Comercial Gran Via2 – l’Hospitalet de Llobregat , Barcelona) ia Tiquet Master a través d’aquest enllaç :
http://bit.ly/IZB1Is

Al febrer el convidat serà CESC GAY amb el gran èxit , UNA PISTOLA EN CADA MÀ . Al març, PAU FREIXAS oferirà als assistents la pel · lícula Herois .
I així , cada mes anirem comptant amb el suport de grans noms que faran del visionat d’una gran pel · lícula , una gran experiència .

Totes les classes magistrals estaran presentades i moderades pel periodista cinematogràfic , Eduard de Vicente .

Al web www.cinesfilmax.com / ButacaReservada anirem publicant el calendari prevista per als pròxims mesos i totes les novetats sobre aquest cicle .

Butaca Reservada és un esdeveniment organitzat per Cines Filmax Granvia i Celluloid , Cinema al cos en col · laboració amb la Facultat de Comunicació Blanquerna – Universitat Ramon Llull i El Periódico de Catalunya .

Reserva la teva butaca !