Què s’està cuinant al backstage en l’animació europea ?
Uneix-te a la 16a edició de Cartoon Movie , del 5 al 7 de març a Lió , per avaluar 60 projectes de llargmetratges , que es va llançar a més de 700 professionals de l’animació de 40 països .

Amb un augment dels distribuïdors internacionals i un nombre rècord de projectes, Cartoon Movie va en augment .

Els països nòrdics mostren una forta vitalitat , mentre que França segueix sent el líder indiscutible , amb un terç dels projectes . Alemanya, Itàlia i Polònia ocupen el tercer lloc amb 4 projectes cada un, seguits per Hongria , Irlanda i el Regne Unit , amb 2 cadascun .

El nombre de pel · lícules per adults joves i adults s’ha duplicat des de l’any passat , cosa que representa el 30% de la selecció amb un èmfasi en temes polítics i psicològics , com la guerra de l’Antiga Iugoslàvia , anys del Khmer Rouge a Cambodja i les condicions dels refugiats.

Entreteniment familiar continua sent la categoria central , que ofereix pel · lícules d’aventures de qualitat , contes poètics i comèdies per a tothom.
A més d’això , els videojocs estan començant a saltar de la consola a la gran pantalla i apareixen nous formats interactius .

Animació europea s’ha diversificat i es destaca . La tercera edició de Jocs de dibuixos animats es durà a terme el 5 de març com a preludi de Cartoon Movie , permetent als productors i les empreses de jocs de conèixer i unir-se a projectes comuns .

Sigueu part de l’esdeveniment !
 
Contacteu amb nosaltres:

Cartoon – European Association of Animation Film
Av. Huart Hamoir 105, 1030 Brussels
www.cartoon-media.eu