El Cluster Audiovisual posa en marxa la quarta edició de la Setmana del Talent audiovisual.

Enguany  posa el punt de partida en la conferència “La Televisió no televisiva. Producció de continguts digitals” que serà una reflexió sobre els beneficis i l’impacte en l’audiència de l’aposta pels continguts digitals dels canals televisius. La taula rodona a càrrec de Beteve, CCMA, RTVE i Arte tindrà lloc el 20 de novembre a la Sala Raval del CCCB.

La programació també compta amb la conferència “Minoria Absoluta, de Polònia a la guerra civil en colors” on la productora explicarà la seva adaptació cap a nous continguts fins arribar a “Espanya en dues trinxeres, la guerra civil en color”, el llargmetratge documental que els ha posicionat com a pioners en el treballs de l’acoloriment d’arxius audiovisuals originals en blanc i negre. La conferència tindrà lloc també el 20 de novembre.

La Setmana comptarà també amb l’equip del laboratori de formats de la CCMA, Miquel Garcia i Manel Raya, que ens faran un recull d’aquells programes que marquen tendència a les televisions de tot el món, en la sessió, que tindrà lloc el dimecres 21 de novembre a les 17h al CCCB podrem conèixer quins són els formats televisius que estan triomfant arreu, i compartir amb els ponents si aquests son interessants per la nostra audiència.

+ Tota la info en aquest enllaç: Talent Audiovisual