Els dies 10 i 11 de novembre en el marc del Cinema de Terror de Molins de Rei, es desenvoluparan les Jornades Professionals plantejades com a punt de trobada entre cineastes emergents de gènere de terror i fantàstic, i la indústria de cinema.

El propòsit d’aquestes Jornades Professionals és oferir a les noves autories un espai propici per la creació de xarxes, l’intercanvi i millora de coneixements, i la maduració de projectes.

Es pot participar amb projecte propi o sense, i el seu programa es compon de xerrades i tallers pensats per a cineastes, on altres professionals comparteixen la seva experiència i coneixements. També un Pitching de Projectes a empreses de el sector, prèviament seleccionats i acompanyats.

Les Jornades Professionals són un esdeveniment sense ànim de lucre fet possible any rere any, des de 2010, gràcies a la col·laboració entusiasta i altruista d’artistes, professionals, empreses i entitats de la indústria de cinema. El format actual, però, té el seu origen en 2016, i s’està confirmant ràpidament com una proposta d’alt interès tant per a cineastes i empreses participants, com per al públic assistent.

Més info en aquest enllaç