Dijous vinent, dia 26, a les 19,30 h., a la sala d’acte del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10) es presentarà la campanya “Per la reciprocitat plena i l’espai de comunicació en català”  que organitza la FOLC, la Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana.

A l’acte intervindran:

Joandomènec Ros i Aragonès, president de l’Institut d’Estudis Catalans.

Carles Salvadó i Usach, president de la fundació puntCAT.

Daniel Condeminas i Tejel, consultor en comunicació.

Blanca Serra i Puig, vicepresidenta de la FOLC.

Josep Gifreu i Pinsach, periodista, comunicòleg i professor emèrit de la UPF.

Com l’aforament és limitat, es demana de confirmar l’assistència a info@folc.cat 

Cal recordar que la FOLC va presentar fa uns mesos unes al·legacions al govern espanyol per tal que a la normativa que regula el proper canvi de canals de la TDT -l’anomenat segon dividend digital- s’inclogués (de fet que es recuperés) un segon canal múltiplex (MUX) al País Valencià, Illes Balears i Catalunya per facilitar la reciprocitat dels senyals televisius entre À Punt Media, IB3 i la CCMA.