HISTÒRIES de l’etalonatge* i els laboratoris cinematogràfics,

per Àngel Santacreu, etalonador, en conversa amb Tomàs Pladevall, director de fotografia – CU ICEC Biblioteca de la Filmoteca de Catalunya_______________________ 2019

         “L’Àngel Santacreu comunica les seves vivències professionals com a etalonador en laboratoris cinematogràfics. L’any 2014 vaig proposar-li la gravació d’una conversa en la que m’expliqués anècdotes dels laboratoris. En la transcripció de més de deu hores d’àudio ha quedat constància d’un centenar d’HISTÒRIES. Relatades amb un llenguatge col·loquial molt directe, amb la franquesa i convicció amb que l’Àngel Santacreu sap expressar-se. Ens explica singulars relacions amb professionals de la direcció, de la direcció de fotografia i de la producció”

https://repositori.filmoteca.cat/handle/11091/45631

Tomàs Pladevall