La convocatòria per a presentar projectes a les activitats d’indústria de DocsBarcelona ja és oberta i tindrà caràcter presencial a Barcelona.

El DOCS BCN INDUSTRY tindrà diverses activitats

Public Pitch: és una activitat on una selecció de 10 projectes seran presentats davant d’un gran panell de commissioning editors, fons de finançament, agents de vendes, programadors i programadores de festivals i distribuïdores de tot el món. Cada projecte seleccionat tindrà l’oportunitat de fer una presentació en viu i rebrà feedback de les persones expertes.

Speed Meetings: 30 projectes seleccionats es reuniran individualment durant 15 minuts amb persones expertes del sector. Les reunions s’organitzaran prèviament i tindran lloc els dies 24, 25 i 26 de maig.  Per les que es duguin a terme en línia, es tindran en compte les diferents zones horàries del món.

Rough-Cut Pitch: 4 documentals en estat de rough-cut, seran presentats davant d’un gran panell de finançadors i finançadores i professionals del sector, que tenen interès en projectes en aquesta fase.

Aviat tindrem més novetats sobre la resta d’activitats d’indústria: conferències, masterclasses i tallers.

https://docsbarcelona.com/industria/industry-edicio-2023/financingactivities-2023