Ja en un anterior post vàrem comentar les impresions generals del darrer Mac de Granollers. Complementem aquella entrega amb un seguiment d’algunes presències singulars de projectes i empreses…

Audiotecnologias, encapçalada per Salvador Serra presentava tota mena d’equipaments tecnologics per a radio i televisió, dels que destaquem un sistema d’intercomunació que evita la incomoditat de les tradicionals petaques. www.audiotecnologias.com

Ebantic oferia un sistema de gestió dels continguts audiovisuals, un sistema d’arxiu que facilita localitzar en cada moment allo que cal a traves de metadates etc…

Broadfy, que entre d’altres promou en Raul Villuendas, podem definir-ho com una web de periodisme ciutadà. A traves del smartphone podem grabar quelcom que haguem presenciat pel carrer, quelcom noticibale i “pujar-ho” a Broadfy que pot actuar com un “marketplace” per donar sortida a aquestes imatges…El lloc és www.broadfy.com

Un clàssic de la música de llibreria, Music Library, estava també a Granollers explicant-nos que ha aportat músiques a projectes diversos com un manual de pintura de Cessepe o el format transmedia “Música sin fronteras”…

Mslider desenvolupa sistemes per accionar equipaments de video a distància, sobretot per a tomes que tenen especials dificultats o que fan dificil l’acces de les persones. Així en el stand presentaven una càmera robotitzada que podia moure’s des del mòbil… Ho trobeu a mslider.com

Irradia FM Mobils Solutions
Aquesta empresa està dedicada a crear aplicacions mobils espcialitzades en emissores de radio, sereis innovadors del sector i el que s’anomena “business intelligence”. Es tracta de crear a traves de la app una “radio on line” que facilita extraordinariament la interacció amb els oients..www.irradia.fm és la seva pàgina.

Mediacopter és una empresa que desenvolupa diversos models de drons que en diuen “mediacopters” teledirigits que aporten imatges aeries amb les tomes més insospitades.