Els continguts de la televisió local de Barcelona es podran distribuir tant en directe com a la carta amb totes les codificacions necessàries per a les diferents plataformes amb una excel·lent relació qualitat / velocitat, amb l`adjudicació que l’Ajuntament de Barcelona, ​​ha fet a LaviniaNext resolent així el concurs convocat per implementar la seva nova plataforma de vídeo en línia (OVP).
El paper de Lavinia serà el d’aportar el seu know-how tècnic i de consultoria a aquesta implementació millorant així les emissions digitals en línia i a la carta de la programació de Betevé.

El servei d’OVP que implantarà la filial de Lavinia és clau en l’estratègia d’emissió de Betevé ja que permet distribuir els seus productes audiovisuals de manera senzilla i amb bona qualitat en totes les plataformes de distribució en què Betevé té presència com web, aplicació mòbil , Smart TV, canal de YouTube, aplicació HbbTV, Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i tots els qui ho vulguin utilitzar en un futur pròxim. Per a això és necessari que tant els seus vídeos com els seus àudios es puguin distribuir tant en directe com a la carta amb totes les codificacions necessàries per a les diferents plataformes amb una excel·lent relació qualitat / velocitat i oferir així una experiència d’usuari immillorable des de qualsevol pantalla o qualitat de connexió.

Per això, la convocatòria constava de múltiples requisits tècnics. Entre d’altres, un editor de clips virtuals que permeti generar talls en un vídeo sense necessitat de generar un nou clip; un nivell d’accessibilitat WCAG 2.0; compatibilitat amb el subtitulat al reproductor; suggeriments de vídeos relacionats (via etiqueta o manualment) integrades a l’estil YouTube; suportar increments en el trànsit, en emmagatzematge i en nombre de sessions servides; un sistema de transcodificació infinitament escalable; eines de gestió de vídeo que permeten la sindicació a les xarxes socials més populars, un servei de monitoratge 24 × 7 dels serveis de streaming en directe.