Konodrac exposarà a Ginebra, Audience 360: el seu sistema d’anàlisi de dades per a serveis personalitzats. El Seminari “EBU BroadThinking”, que tindrà lloc a la seu de la UER a Ginebra del 6 a 7 abril 2016, és un esdeveniment anual d’anàlisi de les últimes tecnologies d’emissió televisiva i banda ampla d’internet i reuneix als professionals interessats en els serveis híbrids HbbTV, la interactivitat, l’evolució del jugador, i els serveis (OTT), CDN, el lliurament IP i més. En l’edició d’aquest any, destaca la ponència que prepara Konodrac sobre el “Anàlisi d dades per als servicvios personalitzats” que exposaran Jordi Gilabert i Ferran Muñoz, màxims exponents de l’empresa, el dia 6 d’abril. A la vegada, el “EBU BroadThinking” ofereix ponències com “Estat de la tècnica tècniques OTT per a mitjans de servei públic – Egon Verharen (NPO), Com armar-se contra els atacs DDoS – Andreas Schneider (SRG SSR), Estat de HbbTV – Jon Piesing ( TPVision), la realitat virtual en streaming – Rainer Kirchknopf i Stephan Steglich (ZDF i Fraunhofer) Els delegats també tindran l’oportunitat única d’assistir a demostracions de la tecnologia en multi-plataforma de serveis de subtítols, producció d’àudio alternatiu i distribució, adaptació automàtica d’interfície d’usuari, realitat virtual 360 en streaming, i ditintas proves d’aplicacions HbbTV. Veure el programa complet en aquest enllaç: