Es prepara la 3era edició de la Barcelona StartupWeek

Enllaç amb l’activitat:

Barcelona StartupWeek 2017 se celebrarà del 18 al 22 de setembre al Cibernàrium de l’Edifici Media Tic, ia més el programa oficial inclou nombroses activitats de networking, com la Welcome Party a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, les Jornades de Portes obertes a incubadores, acceleradores i espais de coworking, sessions de lliuraments de premis com Imagine Silicon Valley i els premis Ets Impuls de Font Vella, el concurs Elevator Pitch de Barceloba StartupWeek powered by Seed & Click o la Closing Party a la discoteca Opium.

Apuntar-se és molt fàcil, un cop registrat veus a schedule (programa) i només has de fer un clik en les sessions que t’interessen.

Una de les principals característiques de la Barcelona StartupWeek és el caràcter gratuït de totes les sessions i activitats de networking, possible gràcies al patrocini dels sponsors i a l’amable col·laboració dels speakers. Aquest any ja han confirmat el suport a Barcelona StartupWeek institucions i empreses com la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, ​​Grup Banc Santander, Fundació Repsol, Mobile World Capital – 4YFN, Ferrovial, Microsoft, Telefónica Open Future – Wayra, Vistaprint, Emprendre Segur , Bluemove i Hotel Tonight entre d’altres.

El proper 18 de setembre arrenca la tercera edició, impulsada per l’èxit de les dues anteriors. L’any passat més de 2.200 emprenedors i startups van participar en 65 esdeveniments durant tota la setmana, amb més de 90 speakers. La previsió per a aquesta nova edició és seguir creixent en el nombre d’assistents i d’activitats. De moment ja han confirmat la seva participació ponents de reconegut prestigi i experiència com José María Fuster van Bendegem, expresident de Openbank i ex director general d’Innovació del Grup Banc Santander, Eduardo García Moreno, director del Fons d’Emprenedors de la Fundació Repsol, Adolfo Ramírez Morales, director general adjunt del Banc Santander, Pere Condom, director del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, Àngel García de Startupbootcamp Internet of Things & Data and Lanta Digital Ventures, Javier Garrido d’Endesa Innovació, Pedro Jareño de Startup Lead Microsoft , o Gemma Cernuda, una de les dones emprenedores més influents d’Espanya.

Destaca la participació com Guest Keynote speaker d’Ash Maurya, fundador de LeanStack, autor del best-seller internacional “Running Lean: How to iterate from Pla A to a pla that works” i creador de l’eina del model de negocis “Lean Canvas” que ha ajudat a milions d’emprenedors a tot el món a definir el seu model de negoci.