Miguel Faus debuta en la direcció amb Calladita, que s’estrena el cap de setmana del 17 de maig. El film, que es podria definir com una sàtira sobre l’alta burgesia catalana i la diferència de classes, ja va tenir la seva première mundial al Festival de Málaga. Llavors ja va aparèixer una primera referència a la comunitat areavisual.org ENLLAÇ.

La proposta de Faus ha passat per diversos festivals nacionals i internacionals, com el Seattle International Film Festival, el BCN Film Fest, el Buenos Aires Festival Internacional de Cine Independiente, el Sofia International Film Festival, i el Tallinn Black Nights Film Festival.

A més l’obra que va sorgir d’un curtmetratge homònim destaca al ser la primera pel·lícula finançada amb NFT (non-fungible tokens) com a sistema paral·lel però molt diferent al sistema del crowdfunding tradicional