Ha nascut un nou festival a Catalunya.

Amb diversos jurats i diferents categories, neix el 1er. Blanes Costa Brava International Film Festival. El primer objectiu és el de contribuir al desenvolupament del cinema nacional, estatal i internacional, amb especial atenció al talent emergent.

I aquesta convocatòria ha estat un èxit de participació, gràcies a l’esforç d’un director cineasta com Jordi Calvet, que ha convocat professionals de cada sector del món cinematogràfic i audiovisual per a formar part de jurats específics. Per exemple, el Premi de llargmetratges de producció catalana ha estat per a EL FRED QUE CREMA, òpera prima catalano-andorrana de Santi Trullenque i el Premi al millor curtmetratge català per a LA BANYERA, de Sergi Martí.

També destaquem el Premi al millor curtmetratge de temàtiques LGTIB+ dirigit per Ana Villa Zamorano titulat UN POLO DE LIMÓN. S’agraeix que el Festival hagi tingut en compte la diversitat.

En definitiva, es tracta d’un Festival ben diferent, que dóna cabuda a molts talents emergents.

Xavier-Daniel 

Assumpta Serna i Scott Clevendon, a les Jornades Professionals del Fest. internacional Costa Brava