El Gamelab Mobile es confirma com a punt de trobada entre líders en tecnologia mòbil
i els principals desenvolupadors d’oci interactiu amb un rotund èxit de participació

El futbolista Gerard Piqué va mostrar els seus dots de “gamer” al Gamelab Mobile amb Final Kick
Gamelab Mobile es confirma amb un gran èxit de participació i assistència el pe s específic del “gaming” dins del sector de la tecnologia mòbil. Les conferències i networkings duts a terme durant la jornada, han aconseguit posar en contacte a líders en tecnologia mòbil amb desenvolupadors d’oci interactiu. L’esdeveniment ha centrant l’atenció de l’última jornada del Mobile World Congress; “En només una edició Gamelab Mobile es consolida com un cita ineludible per unir tecnologia i creativitat” afirma el seu director, Iván Fernández Lobo.

Per a Fernández Lobo, la filosofia de l’esdeveniment se centra en “unir en un mateix espai a fabricants de tecnologia, de dispositius ja operadors de telefonia i serveis d’internet, amb els desenvolupadors de jocs que crearan les noves formes d’entreteniment”. Promogut per Gamelab, referent dels congressos internacionals del sector del Videojoc, la jornada de ponències ha reunit noms tan destacats com Peter Vesterbacka (Mighty Eagle de Rovio; Angry Birds), Max Cavazzani (CEO de Etermax; Trivia Crack), Xavier Carrillo (CEO de Digital Legends; The Respawnables), Mihai Pohontu (Vicepresident de Plataformes Emergents de Samsung), Gijs van der Hulst (Manager de nous negocis de Google / Niantic Labs; Ingress) o Rob Shoeppe (Director de desenvolupament de continguts de Sony Mobile Communications).

Els assistents han pogut veure avançaments del que està per arribar en aquest sector: novetats relacionades amb la realitat augmentada, la realitat virtual, les noves aplicacions dels SmartWatches de Sony o el projecte de Google encaminat a convertir el món real en un joc, són només alguns dels punts més destacats.

El “gaming” suposa el 90% del volum de negoci de les botigues en línia de Google o Amazon, el que evidencia el pes del sector i l’associació entre Gamelab i GSMA (entitat que organitza l’MWC) “és una aposta sense precedents pel desenvolupament del sector “en paraules del propi Iván,” els desenvolupadors creen experiències que permeten a les companyies vendre milions de dispositius i aquest espai és únic perquè tots dos mons es troben “continua.

Les ponències s’han completat amb espais de networking i actividaes paral·leles entre les quals destaca el torneig del joc Final Kick, on Gerard Piqué, central del FC Barcelona, ​​de la selecció espanyola i fundador de Kerad Games, ha reptat el guanyador del mateix El barcelonista ha mostrat la seva dots com “gamer” i ha estat l’encarregat de lliurar els premis als finalistes del torneig d’aquest joc del que és imatge i compta amb més de 8 milions de descàrregues des del seu llançament.

Gamelab Mobile està patrocinat per Amazon Appstore, Rovio i Samsung