Què és la tècnica del Pitch?

El pitching és l’habilitat de sintetitzar una idea amb l’objectiu de presentar un contingut d’una forma clara, breu i intrigant per despertar curiositat i interès i aprofundir posteriorment en una segona reunió. Es tracta com en el beisbol, llançar una idea (Pitcher) amb prou força com perquè atrapi al qual l’escolti i la faci seva. Genera atenció. Evita comptar tots els detalls.
Per què fer-ho?

Aquest curs et brinda la possibilitat de polir teu projecte i la teva forma de comunicar per optimitzar els teus futures presentacions. Si vols aprendre a realitzar millor i no morir en l’intent o de vergonya, t’ensenyem a comunicar millor les teves idees i projectes amb la tècnica del Pitching.
Qui ho imparteix?

Paco Rodriguez: Productor, consultor, docent.

Imparteix classes en màsters de diferents universitats i escoles de Cinema sobre coproduccions internacionals, vendes internacionals, tècniques pitching i comunicació, transmèdia / crossmedia.


Contactar en este enlace