L’Alternativa Professionals torna a llançar una convocatòria per a l’assessorament personalitzat de projectes en desenvolupament amb l’objectiu d’afavorir la seva viabilitat. Els projectes poden trobar-se en fase d’escriptura, preproducció, producció o postproducció i seran seleccionats durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Serà en el marc del festival, al mes de novembre, durant la jornada de l’Alternativa Professionals, quan s’organitzaran les sessions d’assessorament individualitzades per als projectes prèviament seleccionats. Participaran en aquestes sessions els ponents i altres professionals convidats a la jornada.

El termini d’aquesta convocatòria s’inicia el 10 de juny i finalitza el 2 de setembre de 2014.

Per poder-hi participar és necessari satisfer els requisits establerts.

Més informació.