Des de Mans Unides ens agradaria presentar la 6ª edició del concurs de Clipmetratges “El teu punt de vista pot canviar el món”.

Tot i l’èxit del concurs en les passades edicions, Mans Unides està interessada en potenciar la categoria general entre joves estudiants d’audiovisuals aprofitant l’abast del concurs per tal de que aquests puguin mostrar els seus treballs fora de l’àmbit escolar.

És per això que us animem a que difongueu aquesta activitat de creació audiovisual compromesa amb el canvi social, ja que creiem que pot interessar a molts dels estudiants que teniu al vostre centre.

El primer premi ofereix la possibilitat de viatjar a algun país on Mans Unides hi tingui projectes per a gravar-ne un documental junt amb qui serà president del jurat durant aquesta edició, el director de cine Eduardo Chapero-Jackson. En les passades edicions hem tingut la col·laboració de directors com Santiago Zannou, Imanol Uribe, Chus Gutiérrez, Jaume Balagueró, Pau Freixas, Fernando González Molina y Manuel Huerga. També s’entregaran premis per a la resta de guanyadors, com programes d’Adobe i càmeres professionals Canon.

A continuació teniu l’ enllaç on podreu trobar-hi la resta d’informació sobre les bases, premis i col·laboracions que s’establiran per aquesta edició. Moltes gràcies, seguim en contacte.

Informació VI edició Concurs Clipmetratges à http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/clipmetrajes/?vidtema=el-desafio-del-hambre