El pasat dimecres, va fer-se la presentació oficial dels nous Cinemes Texas, del director Ventura Pons, amb passis de pel·lícules emblemàtiques a cadascuna de les reobertes sales, com ja sabeu, situades al C/ Bailén, 205 de Barcelona.
El projecte ha estat possible a traves de Raig d´Idees i propostes Visuals, S.L., creada amb la finalitat de recuperar aquests Cinemes i és una empresa que ha nascut a partir de l´experiència cinematogràfica de la productora Els Films de la Rambla, S.A., fundada l´any 1985 per Ventura Pons, director, guionista i productor que és l´accionista majoritari (80 %), junt amb altres aportacions privades (20%).
Com ens va explicar el propi Ventura Pons, els Cinemes Texas, estàn formats per quatre sales, amb un total de 540 butaques, que han estat totalment reformades, dotant al local de modernitat, comoditat i d´alta tecnologia digital, que permetrà oferir al públic una projecció en immillorables condicions.
En la inauguració vàrem anotar la presència de Maite Fandos, regidora de Gràcia districte audiovisual, el conseller Ferran Mascarell i la president de l’Acadèmia ISona Passola, exultant desprès de l’exit de L’Endemà…