Aquest proper 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, s’estrena als cinemes Los pequeños amores, segon llargmetratge de Celia Rico, després de l’èxit de la crítica de la seva ópera prima, Viaje al cuarto de una madre.

Les relacions materno-filials tornen a estar al centre de la producció: ,Teresa canvia els plans de vacances per ajudar la seva mare, que ha patit un petit accident. Mare i filla passaran juntes un estiu molt sufocant, en què no aconseguiran posar-se d’acord ni en les coses més trivials. Tot i això, l’obligada convivència remourà més del que s’esperava i en les nits estivals Teresa viurà moments reveladors amb la seva mare.

La pel·lícula ha estat presentada a aquesta darrera edició del Festival de Málaga, i està produïda per Sandra Tapia i protagonitzada per Maria Vázquez i Adriana Ozores.