El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, la Asociación Española de Anunciantes i Scopen, de la mà d’IPSOS, presentem dins del marc dels Miradors que organitzem mensualment, els resultats de l’informe de les principals tendències dels “Premios Eficacia” en la comunicació comercial.

En aquest acte comptarem amb la participació de Miquel Campmany, degà del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya; Lidia Sanz, Directora General de Asociación Española de Anunciantes – aea; César Vacchiano, President i CEO de SCOPEN. La moderadora d’aquesta jornada serà Silvia Bajo, Asociación Española de Anunciantes – aea.

Aquesta jornada tindrà lloc el proper dijous 25 de gener, de 9:30h a 11h, al Cercle Artístic de Barcelona, al carrer dels Arcs 5, Barcelona.

Apunta’t aquí: https://bit.ly/48Rh9mx