Després d’anunciar que Cuatro entrava en la producció d’un coach sobre bullying, Mediaset Espanya, l’empresa que hi ha darrera de Cuatro, ha reculat i ha decidit no fer el programa.
Cuatro enviava fa uns dies un comunicat als mitjans en què es podria llegir que “De la mà de Verve Media Company Espanya, productors que van posar en marxa per a la cadena formats com ‘Supernanny’ , ‘SOS Adolescents’ o ‘Sóc addicte’, Cuatro ha emprès la producció d’un nou format que tractarà de conscienciar els espectadors sobre les conseqüències de l’assetjament escolar, la importància del reforç de l’autoestima en els joves i l’esperit d’equip a les aules i la necessitat d’una actuació conjunta de pares i educadors “.
Despres d`aquest comunitat i poques hores després, la pròpia Mediaset Espanya va informar que decidiat no encarregar el programa a través d’un comunicat en que explicava que “la filtració malintencionada i desvirtuada a un mitjà de comunicació sobre el nou projecte de Cuatro dins del gènere coach podria condicionar negativament les gestions que s’estaven abordant per a la seva preproducció”, i per aquest motiu Mediaset decidia cancel•lar aquest programa, que exigeix una gran cura en cada un dels passos que comporta la seva posada en marxa.
El coach és un dels programes de més èxit de Cuatro. I l’assetjament escolar o bullying és present a la societat espanyola, amb casos que han acabat en el suïcidi de nens de 11 o 14 anys sense que els companys assetjadors hagin estat condemnats equitativament. Es tracta, per tant, d’un programa arriscat que podria donar molts maldecaps al canal i Mediaset ha decidit “no complicar-se la vida”….