L’Acadèmia del Cinema Català i Fundación AISGE coorganitzen el proper dijous 13 d’abril la segona taula rodona emmarcada dins de l’edició d’enguany del cicle Converses de l’Acadèmia amb Fundación AISGE.

Aquesta segona sessió girarà entorn La maternal, de Pilar Palomero, qui participarà a la xerrada juntament amb la productora i acadèmica Valérie Delpierre, i les actrius Carla Quílez, guardonada a Millor interpretació revelació i Ángela Cervantes, guardonada amb el Premi Gaudí a Millor actriu secundària als XV Premis Gaudí.

La maternal explica la història de la Carla, una adolescent de 14 anys que es queda embarassada i ingressa en un centre per mares menors d’edat, on comparteix el seu dia a dia amb altres joves que es troben en la mateixa situació, mentre els hi toca viure en un món d’adults pel que no han tingut temps per preparar-se.

Aquesta és la segona xerrada després de la celebrada el passat 6 de març amb l’equip de Suro, a través de les quals l’Acadèmia busca reflexionar al voltant de la interpretació i del procés d’aproximació de l’actor/actriu a un projecte cinematogràfic, des de la preparació del càsting, passant pel primer contacte amb el guió o la feina conjunta amb direcció per a la construcció dels personatges, sempre des de l’experiència personal de les guanyadores a la darrera edició dels Premis Gaudí.

La conversa estarà moderada per Carolina Rosich, periodista cultural, i tindrà lloc el dijous 13 d’abril a les 18:30h a l’Espai Actua d’AISGE de Barcelona (C/ Còrsega 662).

L’acte és obert al públic, amb aforament limitat, i cal inscriure’s abans del 12 d’abril a confirmacions@academiadelcinema.cat