Fa justament quatre anys posàvem en marxa areavisual.cat a la xarxa, entesa com una comunitat de professionals de l’audiovisual català. Era la continuació més lògica de la publicació de paper, també amb nom areavisual-cat tot i que la nova proposta de comunitat enteníem, i seguim pensant que és un pas qualitatiu molt important.

En la comunitat www.areavisual.cat els professionals poden crear un compte usuari i interactuar amb la plataforma. Fins ara ja ho han fet 172 afiliats, que tenen aquesta capacitat d’incorporar idees, continguts, activitats, projectes… .

El que oferim a la plataforma resulta clar. D’una banda la possibilitat dels professionals, convertits en usuaris de la comunitat d’incorporar continguts en la línea general participativa paral•lela a la pròpia línea editorial que desenvolupa l’equip redaccional d’areavisual.

A més, els professionals del sector audiovisual disposen de la possibilitat participativa que oferim als Forums de Discussió, incorporació d’activitats dels socis, Fires i Mercats de l’Audiovisual i Festivals del Cinema al CALENDARI D’EVENTS. Cada setmana la nostra plataforma envía a més de 1500 professionals del sector audiovisual un BUTLLETI ELECTRONIC (NEWSLETTER) on apareixen les informacions més recents que s’han publicat a la comunitat.

En darrers mesos hem incorporat també AREACAT-TV, un canal de vídeo on trobareu reportatges audiovisuals, seminaris, xerrades o intervencions destacades d’interès per als professionals.

Aprofitem doncs aquest quart aniversari per animar-vos a participar a la plataforma. Afiliar-vos és d’una gran senzillesa, i incorporar continguts també. Cal recordar també que areavisual.cat no té cap ajuda pública (se`ns ha denegat recentment cap recolzament per part del ICEC) i que el manteniment de tot plegat es fa a través de la inclusió de banners grans d’empreses i institucions del sector o patrocini de pàgines.

Podeu comentar qualsevol suggeriment, idea o incidència trucant-nos al 932375411 o escribint a areavisualcat@gmail.com