Butlletí 11/07/2013

Descalç sobre la-GRAN
Ahir es va estrenar a Sao Paulo “Descalç sobre la terra vermella”, una minisèrie coproduïda per TVC sobre la vida del bisbe de Sao Félix do Araguaia Pere Casaldàliga.

Més

Veure vídeo

 

menu-degustacio-gran
El llargmetratge dirigit per Roger Gual “Menú degustació” ha estat seleccionat al Film Fleadh Festival de Galway (Irlanda), en la secció New Irish Cinema, sota el títol de “Tasting Menu”

Més

Veure vídeo

 

google-generic-gran
El llargmetratge documental dirigit per Ben Lewis “Google i el cervell mundial” es pot veure al Film Fleadh Festival de Galway (Irlanda) en la secció de documentals.

Més

 

“Bajarí” de gira internacional

El documental d’Eva Vila “Bajari” emprèn una gira internacional que el durà pels festivals Yamagata International Documentary Film Festival, al Japó; el Montreal World Film Festival, al Canadà, i el Jönkopig Film Festival, a Suècia.

 

bajari-PETITA

Més

“La trampa” de dissabte a la tarda

Dissabte a la tarda, Maigret, el comissari més famós de Bèlgica, presentarà “La trampa”, una producció d’RTI en associació amb Grundy Italia, Alien, Telecinco, Televisió de Catalunya, Producciones Cinematográficas del Mediterráneo i amb la col·laboració de l’ICEC.

 

Maigret-La-trampa-Petita

Més

Estrena del documental “Planeta blanc” al cinema

Després de passar pel Festival de Cinema DOCS Barcelona, el documental “Planeta blanc” es manté en cartellera dues setmanes i suma a partir del divendres 12, els nous cinemes Boliche, de Barcelona. Un treball que convida l’espectador a conquerir els seus reptes; a conquerir el seu propi Pol Sud.

 

planeta-blanc-PETIT

Més

MÉS NOTÍCIES

03/07/2013

El llargmetratge de Javier Rebollo “El muerto y ser feliz” ha estat escollit al prestigiós festival internacional de cinema de la ciutat txeca de Karlovy Vary

Més

03/07/2013

La producció catalana d’Adrián Guerra i Rodrigo Cortés “Grand Piano”, obrirà la 46ª edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Més

03/07/2013

“La plaga”, el primer llargmetratge documental de Neus Ballús ha estat seleccionat pels premis LUX 2013 que atorga el Parlament Europeu.

Més