MediaCorp és una investigació, finançada pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, liderada per la Universitat Pompeu Fabra, en la qual participen altres 7 universitats públiques espanyoles en col·laboració amb la Fundació Imatge i Autoestima (FIMA) i l’Associació en Defensa de la atenció a l’Anorèxia Nerviosa i la Bulímia (ADANER).

Centra la investigació en la influència de la publicitat en la construcció de la imatge corporal dels nens i nenes de 6 a 9 anys, amb l’objectiu de desenvolupar una mirada crítica sobre la publicitat i els estereotips que difon, a fi de prevenir futurs trastorns d’imatge corporal i potencials trastorns alimentaris.

Treballem en el desenvolupament de la plataforma “El meu cos m’agrada!” Que pretén oferir materials educatius amb l’objectiu de brindar als nens i nenes eines per a una millor comprensió de la publicitat i la seva relació amb la imatge corporal.

info: Mi cuerpo me gusta