AREAVISUAL PROJECT SL s’ha integrat com associat de la plataforma eNEM de Tecnologies Multimèdia i Continguts Digitals, que forma part de l’associació Ametic. eNEM és un grup de networking orientat a R + D + I amb més de 300 membres i que compta amb entitats de gran varietat de perfils, principalment pimes, grans empreses, centres tecnològics i universitats.

eNEM abasta aspectes de R + D + I del sector de continguts digitals i de les indústries culturals i creatives. Inclou sectors i tecnologies com a mitjana i audiovisual, videojocs, animació, publicació digital, comerç electrònic, internet 3D, realitat virtual i augmentada, interfícies, simulació, e-learning, aplicacions, transmèdia, interactivitat, big data, etcètera.

L’objectiu d’AREAVISUAL PROJECT amb aquesta integració és buscar suport tècnic i finançament per a viabilitzar el projecte de comunitat “tech media art” a areavisual.com, i especialment els espais d’ orientació vocacional en les professions de la imatge a www.areavisual.com/formacion amb la creació de Beques Areavisual. consolidant alhora els projectes en marxa de la comunitat catalana AREAVISUAL.CAT, l’orientada a l’Estat i Llatinoamèrica AREAVISUAL.ORG.

ENLLAÇ AMB ENEM