Després de presentar el curt “Ride” a diverses sales de Barcelona, com els cinemes Girona, o el club Cronopios, la periodista digital Neus Flores estrenarà aquest curt a INCORTO el proper dia 26 de juny. Aquesta estrena és fruit de la bona acollida que ha tingut el curt RIDE, amb subtítols en anglès (i milers de visionats) a You tube: https://www.youtube.com/watch?v=R03dmOoVdgo, i també de les bones crítiques de la indústria (tant a l´últim mercat del festival de Clermont-Ferrand, com als visionats presencials de Barcelona).

El rodatge es va fer el 2017 en quatre idiomes, amb un pressupost molt ajustat, en localitzacions entre la sala Rasa64 de Terrassa i Salt (Girona), i la postproducció va trigar gairebé dos anys a completar-se. Però una vegada superades totes les dificultats que suposen fer una òpera prima audio-visual al nostre país, les valoracions han estat molt positives, i gratificants.

La première mundial es va fer a finals de novembre a la Sala Rasa64, amb la presència de les actrius protagonistes, i el suport de l´Associació de Cultura Contemporània de Terrassa (A.C.T.T.E.)

SINOPSIS:

RIDE és la història de dues dones, mare i filla (Emma i Alex), que no s´entenen entre elles.

Les dues tenen una visió different de la vida, i la filla adolescent es rebel.la contra l´educació de la seva mare. Quan l´Emma se n´adona que només  pot ser ella qui ha d´educar la seva filla, se l´enduu de la mà cap a un viatge de reflexió mútuu, que les acostarà pas a pas cap a cadascún dels seus móns particulars –  que semblaven tan distants en un inici.

RIDE té la intenció d´aprofundir en les relacions humanes, femenines, i familiars, i en el valor de l´educació, però també en el fet que, viure experiències pròpies sempre ajuda a entendre les perspectives alienes.  I és, a més, una expressió audiovisual de curt format sobre l´amplitud de les relacions humanes, que alhora ens mostra un món intergeneracional de canvis de valors – cada vegada més distants en la nostra societat.

La Neus ja está treballant en nous projectes, i busca col.laboracions que li permetin seguir endavant.