El 10 de maig, dia internacional del públic, va ser aprovat a l’Assemblea de la FCC 2015 com el dia del cineclubisme català ja que va ser també és el dia del naixement d’una de les figures cabdals del moviment cineclubista a Catalunya, en Miquel Porter i Moix.

Us convidem a tots els professionals, a encetar auqesta campanya internacional per la commemoració d’aquest dia del públic. Comenteu-lo amb el públic, penjeu la noticia a les vostres webs.Perque nosaltres…. som el públic!

La proposta s’ha presentat al VI Encuentro iberoamericano de cineclubs (Brasil – 2011) i va ser aprovada per tots els païssos presents, us fem arribar la proposta per a considerar el dia 10 de maig com el dia internacional del públic i per extenssió el dia internacional del cineclubisme, entenent els cineclubs om la forma millor organitzada del públic.

+ info en aquest enllaç: Federació Catalana de cineclubs