Laura Rubirola, Érika Sánchez, Anna Solanas, Lucía Aleñar i Jordi Boquet, nominats al Premi Gaudí al millor curtmetratge, a Curtcircuit 33 i emissió de “SUC DE SÍNDRIA”, d’Irene Moray, Premi Gaudí 2020.

El Dimarts, 16 de març, a les 23.00, tindrem un programa especial al Curtcircuit33 amb els nominats al millor curtmetratge dels XIII Premis Gaudí 2021.

Lluís Salgado presentarà i moderarà una taula rodona amb els cinc nominats al premi Gaudí al millor curtmetratge del 2021: Laura Rubirola (“VERA”), Érika Sánchez (“Panteres”), Anna Solanas (“Candela”), i Jordi Boquet (“Ni oblit ni perdó”). També hi intervindrà la nominada Lucía Aleñar (“Forastera”). També el programa inclourà l’emissió del curtmetratge multipremiat i guanyador del Gaudí al millor curtmetratge 2020, “SUC DE SÍNDRIA”, de la directora Irene Moray.

Sinopsi:

La Bàrbara i el Pol marxen uns dies de vacances. Envoltats de natura i amics, busquen passar-s’ho bé i alhora trobar un espai tranquil on poder gaudir de la seva intimitat. Amb el suport d’en Pol, enmig de la natura, entre llàgrimes i rialles, la Bàrbara sanarà velles ferides i redefinirà la seva

sexualitat.

http://catalanfilms.cat/ca/produccions/suc-de-sindria