Les arts escèniques, la música i l’audiovisual a Espanya presentaven uns dades encoratjadores, que suposaven una recuperació de la crisi de l’any 2008. No obstant això, la pandèmia provocada per la covid-19 ha tornat a colpejar aquest sector. 

En la perspectiva de l’estructuració dels projectes relacionats amb la recuperació de l’activitat econòmica, el Cercle de Cultura, el Cercle d’EconomiaPROAADETCA i l’Acadèmia Catalana de la Música organitzen una sessió per a posar en comú algunes visions i perspectives sobre la relació d’aquests fons i projectes i la relació amb els sectors de la cultura.

L’acte serà conduït per l’escriptor i periodista Jordi Amat, membre de les juntes del Cercle de Cultura i del Cercle d’Economia i comptarà amb una breu introducció d’en Jordi Pardo, president del Cercle de Cultura, i director general de la Fundació Pau Casals.

Amb la participació de:Dulce Campos, cap de la “Unidad de Apoyo del plan de recuperación.” Dirección General de Industrias Culturales y Cooperación. Ministerio de Cultura y DeportesMariachiara Esposito. Policy Officer, Culture and Cultural Heritage, European Commission (DG EAC)Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives, Ajuntament de BarcelonaFrancesc Vilaró, cap del Gabinet Tècnic, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
#NextGenerationCultura   Dimarts 16 de març a les 18h
(Carrer Provença, 298, Barcelona) 

Inscripció telemàtica
Accés a l’acte online
Afegir al calendari