Una de les principals iniciatives de formació dirigida als productors d’Europa, European Audiovisual Entrepreneurs, obre les inscripcions per participar al Workshop que fa dirigit a productors de ficció i documental amb o sense projectes, que vulguin començar a operar sobre una base a escala europea augmentant el seu coneixement sobre la producció i la coproducció a Europa i construint una xarxa professional paneuropea.

EAVE Producers Workshop está dividt en iintensius de tres setmanes de treball. Les dues primeres setmanes, els participants treballen en grups dirigits per productors experimentats i amb l’acompanyament d’experts en anàlisi de guions, desenvolupament i producció financera, aspectes legals de la coproducció, màrqueting, pitching, packaging… Durant aquests primers workshops, els productors amb projecte poden participar acompanyats dels guionistes. En el tercer workshop s’incorporen entre 50 i 60 decision makers: commissioning editors, fons de finançament nacionals i regionals, agents de vendes, etc. per tal de discutir amb els participants els projectes, les seves empreses i perspectives de futur.

La participació en aquest curs suposa per als participants formar una bona xarxa de contactes de productors europeus actius i poder optar a acords amb els principals festivals de cinema i mercats europeus. És per això que Catalan Films & TV dona la possibilitat de presentar la seva candidatura a les inscripcions del Producer Workshop a tots els productors catalans que ho desitgin fins el 1 de setembre, reforçant la seva tasca com a motor per a la internacionalització de les empreses audiovisuals catalanes, establint lligams locals, nacionals i internacionals i promovent la presència de productes i empreses catalanes audiovisuals arreu del món.

Per a més informació, entreu a la web: http://catalanfilms.cat/ca/inscription/EAVE-2017.jsp