Arriba una nova sessió de les PROfessional CLASS oferides pel CPAC – Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya. T’hi esperem!

  • Dimarts, 25 d’octubre, de 19 a 21h
  • A càrrec de Daniel Resnich, Transmedia Syoryteller Strategist
  • Activitat gratuïta, cal fer inscripció prèvia

    Storytelling, CPAC, Audiovisual, proclass

    Daniel Resnich oferirà la #proclass d’octubre del CPAC sobre Storytelling

Estem formatejats per totes les històries amb les que hem crescut i amb les que triem dia a dia. Ens atrauen i emocionen. Les necessitem perquè quan connecten aporten un nou sentit a la nostra experiència.

Els encants i esplendors de les histories que ens commouen són el tresor més desitjat per les marques.

Analitzarem per què l’ Storytelling és una eina imprescindible en les estratègies de comunicació i la seva relació amb l’audiovisual. Veurem exemples de marques nacionals i internacionals de sectors com Bellesa, Alimentació, Turisme, Tecnologia i Salut.

DANIEL RESNICH

Transmedia Storyteller Strategist

Especialista en Storytelling Transmedia. En Goodmoment dissenya estratègies de comunicació per a marques amb la narrativa com a eix central per diferents plataformes.

Professor de postgrau a la Universitat Autònoma de Barcelona, TecnoCampus, Plató de Cinema i en INESDI on imparteix classes d’Storytelling Transmedia.

Daniel Resnich és Llicenciat en Comunicació Audiovisual (UPF).  Pertany a la Junta de Guionistes Associats de Catalunya (GAC).

https://www.linkedin.com/in/danielresnich