El proper dijous a  Foment del Treball es presenta “Anuario de la Coimunicación” que des dels últims 22 anys publica Dircom. Allà es recullen les tendències clau de la comunicació., la qual cosa ajuda a interpretar els canvis que estem vivint d’un amanera cada vegada més accelerada.Amb l’opinió d’experts que estan utilitzant ja avui en dia aquestes tendències com a eina principal, a la publicació s’analitza cada tendència i la seva possible evolució.

Aquest Anuari inclou la Cinquena Edició de l’Estat de la Comunicació a Espanya (ECE), l’estudi que Dircom fa periòdicament per plasmar l’evolució de la professió. En primícia i de la mà de destacats líders d’algunes de les temàtiques, presentarem el dijous 12 de juliol a Foment del Treball l’última edició de la publicació de referència de l’Associació i el sector, juntament amb les dades més rellevants de l’ECE.

Ens veiem allà

 

 

 

 

info: Dircom