Si vols conèixer les bases de treball de la nova versió14 de DaVinci Resolve no dubtis a inscriure’t al taller de 7 hores que estem preparant per al dijous 27 de Julio en les nostres oficines.

De la mà d’Antonio Bazalo, formador oficial de Blackmagic i expert coneixedor d’entorns de postproducció, descobrirem les grans eines que ens esperen dins d’aquest complet programari d’edició i correcció de color.

Per assistir a la formació caldrà portar un bon ordinador portàtil (Pc o Mac) capacitat per manipular amb agilitat la versió 14, prèviament instal·lada

Als inscrits se us anirà ampliant informació al llarg d’aquestes properes setmanes. Pensa que l’aforament d’aquest curs està limitat a 25 persones, pel que t’animem a ser el primer en inscriure’t a: https://www.masquevideo.com/PBHotNews.asp?PBMInit=1