El proveïdor B2B de referència del sector audiovisual, Charmex, aquesta setmana ha obert les portes de la seva seu de Barcelona per fer un showroom on exhibeix les últimes solucions tecnològiques audiovisuals per al sector educatiu obert a distribuïdors i usuaris finals.

Davant aquesta oportunitat per conèixer en primera persona les noves tendències del audiovisual aplicades a les aules, ahir Areavisual vam acudir a aquest event per explicar-vos de primera mà quins són els productes que ofereix per les escoles l’empresa Charmex.

Òscar Erta, director comercial de Charmex, ens va ensenyar els últims models de monitors inteligents que faràn extinguir els projectors a les aules. Els monitors CleverTouch, Hitachi, Sharp o Starboard, que també compta amb una gama de pissarres digitals interactives són els productes pioners que pretenen fomentar una educació atractiva i pràctica a les escoles que amb el software interactiu Snowflake permet editar, interaccionar i utilitzar tots els temaris dels cursos que s’hagin afegit per desenvolupar la clase de la manera més proactiva tant per alumes de primària com a alumnes de les universitats i escoles de cinema.