El D’A – Festival Internacional de Cinema D’Autor de Barcelona convoca la segona edició de les Jornades Professionals del Festival. La Jornada Professional D’A 2016. Nous públics, té com a objectiu ser un punt de trobada professional entre els diferents agents del sector audiovisual i cultural per debatre i treballar sobre el nou paper del públic en la creació, promoció i consum de contingut audiovisual, així com extreure una visió de les diferents maneres d’arribar a les noves audiències, com generar-les i com analitzar les oportunitats i els riscos que el nou paradigma ofereix.

La jornada comptarà un cop més amb el suport i col·laboració de Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, la Fundació SGAE Catalunya, el Servei de Desenvolupament Empresarial i aquest any també amb l’Àrea de Públics de l’ICEC. Els diferents debats i ponències es complementaran amb espais destinats al networking i a reunions informals. Una cita ineludible per als professionals que pretenen obrir noves vies per arribar al seu públic, com generar-ne de nou i rendibilitzar el seu producte cultural.

La sessió es desenvoluparà en català, castellà i anglès i disposarà d’un servei de traducció simultània.

La jornada serà gratuïta, és obligatòria la inscripció i confirmació d’assistència i comptarà amb un servei de dinar informal, prèvia inscripció i pagament (16,5€).

Consulteu el programa complet en format PDF.

INSCRIPCIONS

El període d’inscripció estarà obert de l’11 d’abril fins el 22 d’abril o fins completar aforament. Les inscripcions es faran a través de l’oficina d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

Els professionals inscrits seran degudament informats de la seva assistència a la jornada els dies previs.

Bases de la jornada:

Es tracta d’una jornada professional i de treball, destinada als diferents agents i professionals de la indústria, programadors, promotors i gestors culturals i audiovisuals.
El màxim de professionals assistents a la jornada no superarà els 120 inscrits, i les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció. Preguem que si algun inscrit finalment no pot assistir a la jornada, ho comuniqui l’abans possible per alliberar la seva plaça escrivint aeuropacreativamedia@gencat.cat.

INSCRIPCIONS

 

Una iniciativa de: