Presentació dels resultats de l’Estudi sobre els Hàbits de Lectura i Compra de Llibres a Catalunya 2015
El conseller de Cultura, Santi Vila, presentarà dilluns vinent, 18 d’abril, els resultats i conclusions de l’Estudi sobre els Hàbits de Lectura i Compra de Llibres a Catalunya 2015, acompanyat del president del Gremi d’Editors de Catalunya, Patrici Tixis, i del president de Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura.
La presentació d’aquest estudi, elaborat per encàrrec del Departament de Cultura,  tindrà lloc, a partir de les 11.30 hores a la sala d’actes del Palau Marc, seu central del Departament de Cultura.

 

El conseller de Cultura, Santi Vila, presentarà resultats i conclusions de l’Estudi sobre els Hàbits de Lectura i Compra de Llibres a Catalunya 2015, acompanyat del president del Gremi d’Editors de Catalunya, Patrici Tixis, i del president de Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura.
18/04/2016 11:30 | Palau Marc. Rambla de Santa Mònica, 8 | Barcelona (Barcelonès )