El Festival de Sitges, fins el 18 d’octubre, manté els índexs d’acceptació malgrat les restriccions que implica l’estat de pandèmia.

TAmbé en activitats per a professionals cal destacar:

“COOMING SOON”: Presentació de filmes de terror, ciència ficció o fantàstic en diferents formats (llargmetratges, curtmetratges, sèries, mini-sèries i documentals). Un esdeveniment dirigit tan a projectes en últimes fases de desenvolupament com a projectes acabats que busquen recolzament (finançament, distribució, promoció, etc.) El Coming Soon és una selecció de les properes produccions catalanes, espanyoles i llatinoamericanes d’aparició inminent. 

En aquesta edició, la sessió Coming Soon serà virtual i es podrà veure a través de la plataforma professional del Festival, Sitges Industry Hub -by Catalan Films & TV Online (només per acreditats) ENLLAÇ

“SITGES PITCHBOX”: Esdeveniment internacional de pitching enfocat a projectes de terror, ciència ficció o fantàstic en desenvolupament. Aquesta nova edició se celebrarà de forma virtual i, per primera vegada, estarà enfocada tant a llargmetratges internacionals com a sèries europees en fase de desenvolupament.

En total se seleccionaran set llargmetratges i set sèries. Els responsables d’aquests projectes tindran l’oportunitat de fer un pitch de set minuts i posteriorment tenir reunions one-to-one amb les empreses participants. Addicionalment, es repartiran quatre premis en metàl·lic destinats a les despeses de desenvolupament. l<L’esdeveniment tindrà lloc el 15-16 octubre.

ENLLAÇ: Sitges Pitchbox by Filmarkethub

SITGES FILM HUB: Secció que crea i desenvolupa iniciatives dirigides als professionals de l’àmbit audiovisual, i converteix el Festival en un punt de trobada i cooperació entre perfils nacionals i internacionals del sector.

Durant els 11 dies del Festival, el Sitges Film Hub acull nombroses activitats, taules rodones, presentacions i masterclass amb la finalitat d’oferir contingut d’actualitat del sector audiovisual i del cinema fantàstic als acreditats d’indústria que assisteixin al Festival.

En aquesta edició el Sitges Film Hub es suma al format híbrid del Festival, en qual es realitzaran activitats online i presencials amb la finalitat d’incentivar el contacte entre professionals del sector. El departament posa a disposició dels acreditats d’indústria una plataforma professional Sitges Industry Hub – Catalan Films & TV [online] des d’on es podran concretar reunions, consultar la guia dels professionals que participen en el Festival i accedir a tot el contingut de la secció. A més a més, seguint amb el model de l’edició anterior, s’oferiran activitats presencials dirigides a la indústria, a l’Industry Hub Room by Catalan Films & TV a la sala Garbí 2, Hotel Melià Sitges.