FILMETS Badalona Film Festival es presenta al Festival du Court Métrage Clermont Ferrand, el més important del món en l’àmbit del curtmetratge

FILMETS és un dels 20 festivals internacionals de curtmetratges que han estat convidats per l’organització del festival francès per mostrar les seves activitats

Cartell presentant la 45a edició de FILMETS a Clermont Ferrand

FILMETS Badalona Film Festival es presenta aquest dimarts al Festival du Court Métrage de Clermont Ferrand. Aquest certamen cinematogràfic francès és el més gran i important que es fa arreu del món en l’ambit del curtmetratge i tenir l’opció de ser-hi present només està a l’abast dels festivals més prestigiosos.

FILMETS Badalona Film Festival es presentarà a Clermont Ferrand en una sessió de treball exclusiva. Només 20 festivals de curtmetratges de tot el món han rebut la invitació del festival de Clermont Ferrand, la qual cosa ja es ‘per se’ un reconeixement a la trajectòria de FILMETS, que aquest any arriba a la seva 45a edició.

El director artístic de FILMETS, Agustí Argelich, serà l’encarregat d’explicar en detall tot el que envolta el festival badaloní. La propera edició de FILMETS Badalona Film Festival es farà del 18 al 27 d’octubre.

Agustí Argelich, director artístic de FILMETS