El CPAC presenta el programa Acredita’t del sector audiovisual i la Cooperativa dels Professionals Col•legiats al MAC 2014
16/05/2014

El proper 4 de juny es celebra al Recinte Roca Umbert de Granollers el Mercat Audiovisual de Catalunya, i el CPAC aprofitarà aquesta cita del sector per presentar dos dels seus projectes més ambiciosos.

La creació de La Col·legial sccl – Cooperativa dels Professionals Col·legiats és una iniciativa d’un grup de professionals col·legiats interessats en millorar la situació laboral del seu sector, creada amb el suport del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC). Amb la seva constitució es pretén afavorir les condicions laborals dels professionals en la prestació dels seus serveis en el sector de la comunicació, facilitar l’execució de projectes personals o col·lectius i contribuir al creixement del sector. Així, el servei principal de la Cooperativa és la intermediació en la facturació, convertint la factura en una nòmina i donant la possibilitat de facturar sense estar donat d’alta d’autònoms.

El programa Acredita’t, per la seva banda, és un projecte molt ambiciós que consisteix en acreditar i reconèixer l’experiència professional amb un títol homologat reconegut a tot el món. El CPAC s’està trobant amb moltes traves administratives per a dur a terme aquest projecte. Existeixen, però, alternatives per a obtenir títols reconeguts i ofertes de cursos de formació continua i ocupacional.

Tots dos actes són públics i gratuïts, cal però inscriure’s aquí.

A banda d’aquestes presentacions, el CPAC organitza una sessió tancada amb els seus col·legiats per a parlar de l’oferta formativa pels propers anys: el Seminari del Mes, Professional Class, curs de guió, noves iniciatives… T’’interessa un seminari? El posem en marxa!

Tens tota la programació del MAC 2014 en aquest enllaç

MAC 2014: un punt de referència de la formació, la divulgació i l’intercanvi de coneixement

El Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) torna a obrir les seves portes amb la voluntat de continuar sent el punt de referència de la formació, la divulgació i l’intercanvi de coneixement i serveis del sector audiovisual del nostre país. La 15ena edició del MAC incorpora diferents novetats fruit del constant procés de transformació que està experimentant l’àmbit audiovisual i de les indústries creatives: tallers, taules rodones, conferències…

Dimecres 4 de juny, a partir de les 9 del matí.

Al recinte Roca Umbert Fàbrica de les Arts – 2 accesos: c. Lluís Companys, 5 i c. Prat de la Riba, 77. Granollers (Barcelona)