Altervideo presenta aquest proper dimarts 3 de juny a les 20:00h el documental El llegat de la maternitat d’Elna, a l’espai ST3 de Gràcia (Santa Teresa 3, local 2), dins el cicle Més Documental.Després de la projecció, com es habitual entaularem un col•loqui amb un dels seus directors, Toni Espinosa.

Pels qui consumim i fem documentals a casa nostra els Cinemes Girona de Barcelona son un referent ineludible, així com el seu director en Toni Espinosa. El que potser molta gent no sap es que en Toni dirigeix i produeix els seus propis documentals. En aquest treball, El llegat de la maternitat d’Elna, co-dirigit amb Assumpta Montellà ens mostra la tendre i dramàtica aventura humanitària d’Elna Eidenbenz per rescatar dels camps de presoners del sud de França a dones embarassades proporcionant-los un part digne i ajudant a néixer gairebé a 600 nadons. Una historia d’amor i solidaritat en plena bogeria bèl·lica.

 

Tràiler

https://www.youtube.com/watch?v=HlENfckfLtU