Per tots els que ara tingueu 18 minuts, no espereu ni un segon més a veure’l sencer ara mateix!

 

Rodat el 12 de Juny del 2012, després d’una postproducció que ha durat més d’un any (i encara pendent dels subtítols a l’anglès per a la seva distribució internacional), de moment ja comença a fer carretera per Catalunya, tant regalant-lo a internet com enviant còpies a festivals d’aprop.   I és que si els festivals han estat sempre el canal de distribució pels curts i pel cinema independent en general, internet ja és regalar el nostre treball en obert les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, tot qüestionant-nos si les pel·lícules penjades a internet ja són les noves filmoteques, on l’obra es queda allà sense moure’s de lloc, sense envellir, sense gastar-se… Si quan es va inventar la litografia ja no calia anar a al Louvre per veure La Gioconda, ara ens trobem amb una nova oportunitat per a la visualització de l’obra audiovisual?