Barcelona acollirà el proper dijous 20 de març “La Gran Festa de la Pantera Rosa”, un esdeveniment que celebrarà el 50 aniversari d’aquest clàssic de la comèdia amb un seguit d’actes en el cinema Aribau i la sala de festes Luz de Gas.

El dia escollit ha estat aquest ja que, precisament, el film es va estrenar als Estats Units el 20 de març de 1964. La Metro Goldwyn Mayer ha cedit el logotip oficial de les noces d’or de la Pantera Rosa per il·lustrar aquesta festa .

Les portes de la sala gran de l’Aribau, el cinema amb més aforament de la ciutat en l’actualitat, s’obriran a les 20.15 h. perquè els espectadors puguin contemplar una exposició, organitzada per Bimbo, que recollirà l’evolució del famós pastisset que porta el seu nom i que suposa el producte llicenciat més antic del mercat espanyol en la categoria d’alimentació, ja que es ven des de 1966, fa més de 40 anys .

Al voltant de les 20.30 h. s’espera l’arribada d’uns convidats molt especials: la Pantera Rosa i l’inspector Clouseau. Tots dos participaran en un Photocall i els assistents podran fotografiar-se amb ells. L’endemà, podran acudir al web d’El Periódico de Catalunya per descarregar la seva respectiva instantània. La Big Band de l’Escola l’ Antàrtida amenitzarà l’espera i animarà els assistents.

En el transcurs de la sessió es projectarà el film que va donar origen al fenomen en versió original subtitulada. La pel·lícula va ser dirigida l´any 1963 per Blake Edwards i protagonitzada per Peter Sellers, David Niven, Capucine, Claudia Cardinale i Robert Wagner . Però també es podran veure alguns curtmetratges del popular personatge animat i hi hauran altres sorpreses. Es sortejaran alguns premis així com tots els assistents marxaran amb regals dels patrocinadors .

A continuació, a les 0.30 h., tindrà lloc un concert a la sala Luz de Gas on els membres del grup Acousters interpretaran temes de Henry Mancini, el compositor del cèlebre tema de la Pantera Rosa . La festa comptarà també amb la participació del grup Apache (amb versions de clàssics del pop – rock com Police, Queen, Pink Floyd o Supertramp) i la selecció musical anirà a càrrec del DJ Fede Sardà. Els assistents seran convidats a degustar gratuïtament un còctel commemoratiu, lògicament de color rosa.

L’entrada única per poder accedir a tots aquests actes costa tan sols 8 euros i podrà adquirir-se a través de www.ticketmaster.es i a les taquilles del cinema Aribau.

La Gran Festa de la Pantera Rosa serà presentada pel periodista cinematogràfic Eduard de Vicente i està organitzada per Celluloid – Cine en el cuerpo i Grup Balañà, amb la col·laboració de Bimbo, El Periódico de Catalunya, Luz de Gas, MiAroma, Copyright Promotions Spain, Moritz, Deuvede Music, Hummer & Navigator i Bande à Part.