El film de ficció amb suport MEDIA ‘Mamífera‘, la nova pel·lícula de Liliana Torres, tindrà l’estrena mundial a la Secció Oficial del Festival South by Southwest 2024 d’Austin (Texas). 

Produïda per Distinto Films i Edna Cinema, compta amb la coproducció de TV3, la participació de RTVE i el suport de l’ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals, de l’ICAA – Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales i del Programa Europa Creativa MEDIAFilmax la distribuirà a les sales de cinema l’any 2024.

Protagonitzada per María Rodríguez i Enric Auquer, ‘Mamífera‘ és el tercer llargmetratge de ficció de Liliana Torres, amb el qual la directora catalana tancarà la trilogia iniciada el 2013 amb ‘Family Tour‘, òpera prima a la que seguiria el 2021 ‘¿Qué hicimos mal?‘.

Sinopsi

Mamífera‘ narra la història d’una dona que decideix no ser mare per voluntat pròpia, amb el suport de la seva parella. Mentre a Espanya estava en vigor la llei que obligava tres dies de reflexió abans d’avortar, Lola, interpretada per María Rodríguez, es queda embarassada per accident. La pel·lícula explica com Lola viu aquests tres dies en què, malgrat la ferma decisió d’avortar, haurà de fer front a tota mena de qüestionaments.