La Representació de la Comissió Europea a Barcelona considera que les emissores locals poden ajudar a millorar el coneixement dels drets que compartim com a ciutadans europeus

Fruit de la col·laboració que va encetar el mes de novembre amb la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya (FMCLCat) produirà una sèrie de 10 microespais de cinc minuts de durada sobre els drets que compartim com a ciutadans de la UE.

La temàtica dels programes pren com a referència els continguts de l’exposició #dretscompartits, que des del maig de l’any passat està viatjant per Catalunya amb l’objectiu de difondre els drets fonamentals i d’altres que la Unió Europea ha legislat per tal de protegir-nos tant quan som al nostre país com quan ens desplacem o residim a fora.

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona considera que l’elaboració i emissió d’aquests microespais per part de la Federació pot contribuir a què els ciutadans coneguin els seus drets, els exerceixin plenament i els donin a conèixer també al seu entorn.

Els programes es podran escoltar properament a través de les emissores de proximitat d’arreu del territori adherides a la FMCLCat.