DONA’M CINE és una plataforma cultural on-line de construccions col·lectives i de mirades feministes diverses.

DONA’M CINE vol contribuir a teixir relacions, afinitats, vincles i aliances entre les resistències i les alternatives més justes, inclusives i solidàries que dia a dia transgredeixen -PROPOSANT UNA ALTERNATIVA SOCIAL I SOLIDÀRIA- un sistema econòmic i social basat en la mercantilització de la vida, que només funciona generant noves formes d’explotació i violència, i que potencia una determinada ordenació sexual.

TEMES DEL CONCURS DONA’M CINE

“En un planeta finit, solidaritat i justícia sense límits”. Visibilitzar els sabers, les capacitats, les pràctiques SOCIOECONÒMIQUES ALTERNATIVES, els assoliments i també les resistències, els desafiaments i les rebel·lies de les dones en un planeta finit (amb una desigual distribució de recursos i treballs), amb vocació reivindicativa de solidaritat, justícia social i ecològica sense límits.

“El meu cos, el meu primer territori de llibertat”. Parlar també de sostenibilitat de la vida des de la desobediència sexual i de gènere. Drets i responsabilitats per viure una vida digna i feliç.

INSCRIU EL TEU CURT¡